Header - M.P.O. Books op de Utrechtse Heuvelrug


FacebookTwitterYoutube

Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van schrijver M.P.O. Books

De boeken

De bloedzuiger - herziene uitgave 2017

Bestel De bloedzuiger bij de plaatselijke boekhandel!

Of anders online: AKO, Bol.com, Bruna.nl, ECI, E-Pulp Publishers - Webshop, Libris, The Read Shop, Standaard Boekhandel.

De ouders keerden niet terug (Anne van Doorn)

Bestel De ouders keerden niet terug bij de plaatselijke boekhandel!

Of online:

Bol.com | Bruna.nl | Eci.nl | E-Pulp Publishers - Webshop | Libris | The Read Shop | Standaardboekhandel.be

Anne van Doorn heeft met De ouders keerden niet terug een verrassend leuke detective-achtig mysterie geschreven - Thrillzone.nl

Bij verstek veroordeeld - e-book

Het eerste deel nu als e-book verkrijgbaar, voor slechts 4,95 euro!

Ako.nl, Amazon.nl, Blz.nl, Boek.be, boeken.com, Bol.com, Bruna.nl, ECI.nl, E-Pulp Publishers - Webshop, Kobo.com, Libris.nlReadshop.nl en Standaard Boekhandel.

Cruise control

Bestel Cruise control bij de plaatselijke boekhandel!

Of anders online:

Nederland: AKO.nl, BLZ.nl, Bol.com, Bruna.nl, Cosmox.nl, ECI.nl, Libris.nl, Van Stockum

Vlaanderen: Cosmox.be, ECI.be, Standaardboekhandel.be

Schrijven is... een afgesloten huis

Bestel Schrijven is... een afgesloten huis bij de plaatselijke boekhandel!

Of online:

Paperback (Nederland): AKO, BLZ, Bol, Bruna, Cosmox, ECI, Libris, The read shop, Van Stockum

(Vlaanderen): Cosmox, ECI, Standaard Boekhandel

E-book: AKO, Bol, Bruna, Cosmox, ECI, The read shop, Van Stockum / Cosmox.be / ECI.be / Standaard Boekhandel.be

Benieuwd naar Schrijven is... een afgesloten huis? Download nu gratis de e-book preview en lees de inhoudsopgave en het voorwoord!
E-boek preview (pdf) óf E-boek preview (.htm)

Een afgesloten huis

Bestel Een afgesloten huis nu bij de plaatselijke boekhandel!

Of online (Nederland): AKO, BLZ, Bol, Cosmox, ECI, Libris, The read shop, Van Stockum, Wohi.nl.

Of online (Vlaanderen): Cosmox, ECI, Standaard Boekhandel

Books zou best eens een van de toekomstige winnaars van De Gouden Strop kunnen zijn. Een afgesloten huis is geslaagd, goed geschreven, met snelheid en spannende momenten - Biblion

Books heeft de gave om het genre detective naar een hoger plan te tillen. Niet alleen zit het verhaal vol plotwendingen waardoor de spanning hoogtij viert, ook weet hij zijn personages voldoende uit te diepen waardoor er een zeer levendig verhaal is ontstaan vol intrige, spanning, romantiek en zelfs humor - Eva Krap, BangerSisters.nl

Een vlot geschreven, spannend verhaal met verrassingen. Een boek van Nederlandse bodem voor vele uren leesplezier - TheSword Magazine

Een spannend verhaal, met verrassende elementen om het boek goed te laten lopen - Felice Beekhuis, Boekenbijlage.nl

Dit boek maakt de lezer nieuwsgierig naar andere delen uit de serie over de Utrechtse Heuvelrug - Katleen Scheers, Crimezone

Ook nu weer is M.P.O. Books er in geslaagd om de lezers van het begin tot het eind te boeien - Ali van Vemde, 't Groentje

Een afgesloten huis is one of the best in the series - Beneath the Stains of Time

Ook met humor is het verhaal rijkelijk doorspekt - Léon van Zijl, Trefpunt Houten

Een aanrader voor de liefhebbers van dit genre - Saskia Schouten, Boekenmening.nl

Benieuwd naar Een afgesloten huis? Download nu gratis de e-boek preview en lees de eerste veertig pagina's!
E-boek preview (.epub) óf E-boek preview (.doc)

Dodelijke hobby - gratis e-boek!

Paperback novelle en twee korte verhalen extra. Bekijk omslag (pdf) / In de bibliotheek

Bestel Dodelijke hobby bij de plaatselijke boekhandel!

Of online bij: AKO, Bol.com, Bruna.nl, Cosmox.nl, ECI.nl, Libris.nl, Noord Nederlandse Boekhandel, The read shop (of andere webwinkels)

Of online (Vlaanderen): Cosmox, ECI, Standaard Boekhandel

E-boek ... gratis! (alleen novelle, zonder extra's):

Downloaden (.epub - voor e-readers)
Of: downloaden (.epub in een .zip - voor de pc)
Of: downloaden (.pdf - voor de pc)

A well-written crime story that literally keeps you guessing until the end - Beneath the stains of time

A well plotted mystery - More than a reading journal

Al met al een leuk boekje. Het las lekker weg. Aan te raden voor mensen die een cozy mystery leuk vinden - De boekblogger

 

 

Nieuws Januari 2005 - Augustus 2005

 

Dit is de periode periode waarin De bloedzuiger werd gepubliceerd en gepromoot.

Juli 2005 - De prijsvraag is voorbij en de winnaars zijn bekend. In totaal deden 105 mensen uit Nederland en België mee. Een geweldig mooi aantal! De winnaars die een gesigneerd exemplaar van 'De bloedzuiger' zullen ontvangen, zijn: Kenny Nagelkerke (Hoofddorp, Nederland), Marc van der Sterren (Venray, Nederland) en Diana Popken (Meppel, Nederland). Gefeliciteerd!!

Juni 2005 - Nieuwsbrief 17 is verschenen.

Juni 2005 - Tot en met vrijdag 8 juli 2005 organiseert mpobooks.nl in samenwerking met crimezone.nl een prijsvraag. Onder alle goede inzendingen worden drie exemplaren van 'De bloedzuiger' van misdaadauteur M.P.O. Books verloot.

Juni 2005 - Er is nu een kortingsbon voor 'De bloedzuiger'. Hiermee krijg je een korting van twee euro op de standaardprijs van € 17,95. De bon is geldig tot 21 juni 2005!

Juni 2005 - Woensdagmiddag 22 juni 2005 is M.P.O. Books in de Openbare Bibliotheek in Woudenberg. Daar kun je zijn nieuwste boek 'De bloedzuiger' kopen en laten signeren. Ook is het mogelijk de auteur vragen te stellen over het boek en over het schrijversschap in het algemeen.

Juni 2005 - M.P.O. Books staat in de nieuwsbrief van de openbare bibliotheek in Rhenen. Je kunt deze nieuwsbrief in pdf formaat downloaden. Om hem te lezen, heb je Acrobat Reader nodig. In het stukje noemt Books zijn vijf favoriete spannende boeken.

Mei 2005 - De zestiende nieuwsbrief is verschenen. Wil je nooit meer iets missen, meld je dan nu aan!

Mei 2005 - Het heeft even geduurd, maar dankzij de inzet van de assistentes van uitgeverij Ellessy is 'De bloedzuiger' nu toch overal verkrijgbaar! Op de pagina "bestellen" vind je een overzicht met internetwinkels die het boek hebben. En er is nu ook de geheel bijgewerkte lijst van boekhandels. Aan deze lijst worden nog aanvullingen verwacht.

Mei 2005 - De eerste recensie zijn inmiddels gesignaleerd. De Gelderlander (Vallei Editie) publiceerde de eerste officiële recensie. En op Crimezone is een recensie te vinden van een bezoeker van die website.

Mei 2005 - In de plaatselijke huis-aan-huis-krant De Nieuwsbode stond op 17 mei 2005 een interview met M.P.O. Books.

Mei 2005 - Vanaf begin juni 2005 ligt het Crimezone boek in de winkels. Dit boek geeft een overzicht van de beste misdaadliteratuur van de afgelopen paar jaar. Ook Marco Books heeft een (kleine) bijdrage aan dit boek geleverd. Het Crimezone boek is voor een tijdelijke introductieprijs van 9,95 euro te koop. Voor meer informatie, kijk op Crimezone.

Mei 2005 - De vijftiende nieuwsbrief is verschenen, met daarin uitleg over de vraag hoe het toch komt, dat 'De bloedzuiger' vrijwel nergens te krijgen is...

Mei 2005 - 'De bloedzuiger' is inmiddels verkrijgbaar. Net als bij het debuut zal dit boek in alle boekhandels te bestellen zijn! Maar ook online is deze spannende misdaadroman te krijgen!

Mei 2005 - Nieuwsbrief 14 is uit, met daarin meer informatie over het nieuwe boek. Hierin wordt ook melding gemaakt van de poster in pdf formaat (A4) die je kunt downloaden en uitprinten. Ook is er een dubbelzijdige, full-color flyer (A6) ontworpen.

April 2005 - Zeer binnenkort (waarschijnlijk begin mei), verschijnt 'De bloedzuiger'. De cover van het boek is inmiddels bekend:

De Bloedzuiger

Of er een boekpresentatie komt, laat zich nog bezien. Wel is er inmiddels een voorpublicatie van het boek op internet. Op Crimezone, dé site voor het spannende boek, kun je het volledige eerste hoofdstuk lezen!

April 2005 - Uit de publicatie van 'Bij verstek veroordeeld' is wel gebleken hoe belangrijk het is, dat de boekhandels het boek daadwerkelijk inkopen. Met het debuut gebeurde dit sporadisch. Om te bevorderen dat boekwinkels 'De bloedzuiger' inkopen, is er een zogeheten "onesheet" gemaakt. Op een pagina kan een boekhandelaar in een oogopslag zien wat het boek inhoudt, hoe hij/zij het kan bestellen, hoe het gepromoot gaat worden en wat er al aan publiciteit rond M.P.O. Books is geweest. Wil je Marco Books helpen zijn boek in de winkel te krijgen, print de onesheet uit en ga ermee naar de plaatselijke boekhandel! Bij voorbaat bedankt!!

April 2005 - Nieuwsbrief 13 is verschenen. Via de nieuwsbrief word je op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen. Zo hoor je als eerste wanneer het volgende boek verschijnt. Je kunt je per e-mail aanmelden.

Februari 2005 - De verkiezing voor de site van het jaar is voorbij. Dankzij vele stemmen is deze website geëindigd op de 42ste plaats in de categorie Hobby/Particulier. Winnaar is De Goeie Oude Tijd. Iedereen die gestemd heeft, hartelijk dank!!

Januari 2005 - De website is in een geheel nieuw jasje gestoken om je alvast lekker te maken voor het volgende boek. 'De bloedzuiger' staat voor mei 2005 gepland, bij uitgeverij Ellessy. Tevens is de twaalfde nieuwsbrief verschenen. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan door een mailtje te sturen.

Je kunt tot eind januari nog stemmen op deze website bij de Site van het Jaar verkiezing!

 

 

Ook verkrijgbaar:

De dood van Callista de Vries (2012)

Bestel De dood van Callista de Vries bij de plaatselijke boekhandel!

Of online bij: AKO, Bol.com, Bruna.nl, Cosmox.nl, ECI.nl, Libris.nl, Noord Nederlandse Boekhandel, The read shop (of andere webwinkels)

Of online (Vlaanderen): Cosmox, ECI, Standaard Boekhandel

Download gratis preview / In de boekhandel / Bekijk promofilmpje vanaf Grebbeberg (Youtube) / Lees fragment / Bekijk omslag (pdf) / In de bibliotheek

Een goed opgebouwde, spannende en boeiende detective, met veel nieuwe verwikkelingen en een verrassend en aannemelijk slot - drs. Madelon de Swart, Biblion

De dood van Callista De Vries van M.P.O. Books heeft alle elementen van een goed misdaadverhaal in zich: een niet te voor de hand liggende verhaallijn, een interessant slachtoffer, een politieteam met een eigen verhaal, verrassende wendingen - Isabelle Notelaers, De Leeswolf

De dood van Callista de Vries is van start tot eind een spannend boek - Svenja van der Tol, Crimezone

M.P.O. Books heeft het weer voor elkaar weten te boksen om de lezer voor enkele uren de wereld om zich heen te laten vergeten - Eva Krap, Spentakel.nl

Marco Books blijft rustig doorschrijven over het politieteam Heuvelrug, en dat gaat hem steeds beter af - Ed van Eeden, Detective en Thrillergids

Stimulating read - Detection by Moonlight

Het is onbegrijpelijk dat zijn boeken nog steeds niet door de grote boekenketens worden verkocht - Saskia Schouten, Boekenmening.nl

Benieuwd naar De dood van Callista de Vries? Download dan gratis de e-boek preview en lees de eerste veertig pagina's!
E-boek preview (.epub) óf E-boek preview (.doc)

De laatste kans (2011)

Bestel De laatste kans bij de plaatselijke boekhandel!

Bestellen bij: AKO, Bol.com, Bruna.nl, Cosmox.nl, ECI.nl, Libris.nl, Noord Nederlandse Boekhandel, The read shop (of andere webwinkels)

Of online (Vlaanderen): Cosmox, ECI, Standaard Boekhandel

In de boekhandel / Lees fragment / Bekijk omslag (pdf) / In de bibliotheek

In zijn onderkoelde stijl laat Books zijn politiemensen via noest recherchewerk zeer langzaam maar zeer zeker dichterbij de oplossing van de beide zaken komen - Vrij Nederland, Detective- en Thrillergids

Zeer genoten van dit boek - Jolanda, Thrillerhyves

M.P.O Books heeft met dit deel weer een detective van groot formaat geschreven - Eva Krap, BangerSisters.nl

This is a lavishly plotted detective story - Detection by moonlight

Een vlot vertelde en interessante politieroman met aardige vondsten (ook wat structuur betreft) en een goed uitgewerkt plot - Biblion

De blikvanger (2010)

Bestel De blikvanger bij de plaatselijke boekhandel!

Of online bij: AKO, Bol.com, Bruna.nl, Cosmox.nl, ECI.nl, Libris.nl, Noord Nederlandse Boekhandel, The read shop (of andere webwinkels)

Of online (Vlaanderen): Cosmox, ECI, Standaard Boekhandel

In de boekhandel / Bekijk demofilmpje (Youtube) / Voorleesfilmpje (Youtube) / Lees proloog / Bekijk omslag (pdf) / In de bibliotheek

Tenslotte mag geconcludeerd worden dat De blikvanger ook een echte blikvanger voor filmregisseurs kan zijn! Een geslaagd verhaal vol verrassing en met veel kennis van zaken opgebouwd! - Cees van Rhienen, Crimezone.nl

De lezer die in deze omgeving woont of is opgegroeid, zal regelmatig de neiging hebben de locaties uit het boek op te zoeken, ware het niet dat de spanning die de auteur in De blikvanger weet op te bouwen je aan je stoel gekluisterd houdt - Janet Jongejan, Ditiswijk.nl

Vlot leesbaar boek met voor de lokale lezer veel herkenningspunten - Jan Ruijne, Rhenense Betuwse Krant/Rijnpost

Een fantasierijke politieroman - Biblion

Een heerlijk spannend boek om te lezen op vakantie en zo toch een beetje het thuisgevoel te houden - Ali van Vemde, 't Groentje

Bij verstek veroordeeld (speciale heruitgave, 2011)

Bestel Bij verstek veroordeeld bij de plaatselijke boekhandel!

Of online bij: AKO, Bol.com, Bruna.nl, Cosmox.nl, ECI.nl, Libris.nl, Noord Nederlandse Boekhandel, The read shop (of andere webwinkels)

Of online (Vlaanderen): Cosmox, ECI, Standaard Boekhandel

In de boekhandel / Bekijk ludiek filmpje (Youtube) / Lees voorwoord / Lees eerste hoofdstuk / Bekijk omslag (pdf) / In de bibliotheek

Vlot geschreven detective die van begin tot eind spannend is - Biblion

M.P.O Books weet de spanning er van begin tot eind in te houden door de
onverwachte wendingen, maar ook de duidelijke karakteromschrijvingen
- Eva Krap, BangerSisters.nl

Het klinkt allemaal macaber, maar Books heeft alles met een knipoog genoteerd. Zodat een ouderwetse policier met harde randjes genoeglijk wegleest. Mooie plot! - Feije Wieringa, Highlife Magazine

Ik had moeite om het boek weg te leggen - Babbels Magazine

Niet meer nieuw verkrijgbaar:

Gedragen haat

Bestellen / Bekijk de RTV Utrecht reportage (Youtube) / In de bibliotheek

De Bloedzuiger

Bestellen / Bekijk de trailer / In de bibliotheek

Bij Verstek Veroordeeld

Bestellen / Bekijk de trailer / Bekijk het RTV Utrecht interview (Youtube) / In de bibliotheek